Tundra Tree is omgedoopt tot Media Spark

 

Tundra Tree is Media Spark

Tundra Tree is Media Spark

Kort door de bocht: onze oude naam Tundra Tree is omgedoopt tot Media Spark. Waarom deze verandering?

Het is alweer 9 jaar geleden dat Tundra Tree werd opgericht, waarmee we onze droom verwerkelijkten. Oorspronkelijk richtten we ons primair op het maken van videoproducties over outdoor, natuur, sport en reizen. Gaandeweg werden we echter steeds vaker gevraagd voor het maken van video en fotografie voor allerlei uiteenlopende onderwerpen. Van een 360-graden-film voor de Koninklijke Marechaussee om hun nieuwe informatiesysteem te introduceren tot aan livestreams voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest en nog veel meer. (zie hier een aantal van onze producties)

In de afgelopen 9 jaar hebben we dan ook enorm aan onze ervaring en expertise gebouwd. Onze flexibiliteit en de efficiënte werkwijze die nodig is voor outdoor- en reisfilms komt daarbij extra goed van pas.

Om ons uitgebreide werkveld uiting te geven, hebben we besloten om onze oude vertrouwde bedrijfsnaam Tundra Tree om te dopen tot Media Spark. Een naam die naar ons idee niet alleen beter uitdrukt waar we voor staan, maar ook makkelijker uit te spreken is. Hoe vaak kregen we wel niet de vraag aan de telefoon: “Thunder Tree?” of “Tundra 3?”.

“Hoe vaak kregen we wel niet de vraag: Thunder Tree?

We hebben niet alleen onze bedrijfsnaam veranderd, maar ook onze kantoorlocatie. Recentelijk zijn we verhuisd van Den Haag naar het midden van het land: De Bilt bij Utrecht.

Media Spark kantoor De Bilt

Afgelopen jaar hebben we ons eerste jaar als Media Spark een goed jaar gehad ondanks de coronacrisis. We konden met onze nieuwe apparatuur mensen uit de brand helpen wanneer er een livestream verzorgd moest worden. Ook hebben we opnames kunnen maken voor het Waddenfonds, aangezien we op de Wadden toch niemand tegen het lijf liepen. Daarvoor zijn we dankbaar.

We hopen dat aankomend jaar voor ons allemaal weer een jaar wordt om trots op te zijn.

Livestreams: thuis op de bank genieten!

Livestreams: thuis op de bank genieten! Helaas is de realiteit dat we nog even thuis op de bank moeten zitten. Concerten,  bijeenkomsten, festivals, sportevents, het mag even niet. Natuurlijk willen wij ook zo snel  mogelijk terug naar normaal. Maar toch hebben wij...

Lees meer
5 Trends voor Videostrategie in 2021

5 Trends voor Videostrategie in 2021

5 Trends voor Videostrategie in 2021 Online bijeenkomst GroenLinks Terwijl veel maatschappelijke ontwikkelingen stil zijn blijven staan door de pandemie van 2020, heeft juist de ontwikkeling van videomarketing een grote boost gekregen. Wij delen 5 trends voor...

Lees meer

Vloggen – hoe doe je dat?

Vloggen - hoe doe je dat? Vlogs. Anno 2020 zijn de ‘dagboeken’ in vorm van online video’s niet meer van YouTube of social media weg te denken. Hoe jonger het publiek, hoe meer het kijken van vlogs tegenwoordig onderdeel lijkt te zijn van de dagelijkse bezigheden. Maar...

Lees meer