Full-service videoproductie

Team met video experts

Korte lijntjes
Persoonlijke begeleiding

High-end apparatuur

Professioneel & Betaalbaar

Wij denken met je mee 

Snelle oplevering

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 100 tevreden klanten

WAAROM heb ik een  VIDEOPRODUCTIe nodig? 

Overal worden we omgeven door beelden: het wordt gebruikt om te informeren, amuseren, adverteren, promoten en communiceren maar vooral om op te vallen. Om je eigen zichtbaarheid te vergroten is het van essentieel belang om een unieke en krachtige videoproductie te gebruiken die past bij jou marketingstrategie. 

Er staat een team van professionele experts klaar die met jou mee kunnen denken om een unieke videoproductie te maken die het beste past bij jouw verhaal en doelroep. Een videoproductie die opvalt, wij maken videos die emotioneren, inspireren en jouw zichtbaarheid vergroten!

CO2 Neutraal Produceren
Wij rijden 100% elektrisch waardoor onze vervoersbewegingen volledig CO2 neutraal zijn. Daarnaast hebben wij als doel gesteld om tegen het einde van 2022 volledig CO2 neutraal te produceren. Dat willen wij doen door onze overige uitstoot bij producties (uitstoot kantoor en overig vervoer zoals boot of vliegtuig) te compenseren door middel van een CO2 donatie via Trees For All.

Wil je meer weten over het compenseren van CO2 kijk dan eens op hun website – treesforall

Commercials, Promo’s & Campagnevideo’s

Wil je een dienst of product adverteren, of je naamsbekendheid vergroten? Wij produceren jouw pre-roll advertentie, videobanner, commercial of promovideo; kort maar krachtig, overtuigend en geoptimaliseerd voor het door jou gekozen platform. Zo breng je snel je doelgroep in beweging.

Bedrijfsvideo & Videoclips

Wil jij jouw bedrijf of event op de kaart zetten met een spetterende video? Laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat! Wij creëren een treffende video waarin jouw waarden en karakter goed tot uiting komen en waar je kijkers zich mee kunnen identificeren.

Docu & Portretten

Ga er rustig voor zitten en neem de tijd om een prachtige documentaire te bekijken. Slow-tv is terug van weggeweest en populairder dan ooit. Wij helpen je met het vertellen van jouw verhaal, van idee tot uitvoering.  

TV & (online)Series

Wij bingen wat af tegenwoordig. Bij het produceren een tv-programma of een online-serie komt aardig wat werk kijken. Hoe zet je jouw verhaal om naar meerdere video’s en hoe maak je een serie die zo goed is, dat je niet kan wachten om de volgende te kijken. Wij helpen jou daarbij en kunnen de gehele productie uit handen nemen. 

360 Graden | VR

Is ‘gewone’ video voor jou niet genoeg, maar wil je je publiek echt onderdompelen in een andere wereld? Met 360 graden video creëer je een unieke ervaring die je doelgroep niet snel zal vergeten.

Bij 360 graden video verdwijnt de afstand tussen de kijker en de content. De kijker stapt als het ware de filmwereld binnen en krijgt zelf de touwtjes in handen! Doordat je zelf kunt beslissen waar je naar kijkt, is virtual reality video enorm interactief. Je publiek raakt dus veel meer betrokken bij je verhaal.

Deze techniek is perfect om bijvoorbeeld een virtuele tour te geven, de sfeer van een evenement over te brengen of om met e-learning aan de slag te gaan.

Interactieve videos

Met interactieve videos kan je meer! Voeg een extra laag toe aan je videos door ze interactief te maken. Door middel van hotspots in de video activeer je de kijker om bijvoorbeeld direct een product te kopen, meer informatie te lezen of verder te klikken in de video. Dit is perfect geschikt voor o.a. educatieve video’s maar ook voor marketing campagnes.

“Wij werken nu twee jaar samen met MediaSpark en elke keer weten Stijn en Daniel onze verwachtingen te overtreffen. Van gevoelige documentaires tot aan spectaculair actiebeeld. Door de vele mogelijkheden weten ze altijd op een passende manier ons verhaal in beeld te vangen”

MARKETING & COMMUNICATIE

Atletiek Unie

Wij werkten al voor