2

Vraag een offerte aan

Promovideo

Commercial

Online Advertising Video

Bedrijfsvideo

Brandingvideo

Educatievideo

360 Graden / VR

Documentaire

Televisie / Livestream

Drone / Aerials

Trek de aandacht met video.

Online word je overal omgeven door video: het wordt gebruikt om te informeren, amuseren, adverteren, promoten en communiceren. Om op te vallen in deze zee van content, heb je dan ook hoge kwaliteit nodig: video met een doel en een goed verhaal, content die relevant is én technisch goed in elkaar zit.

Wij maken videoproducties van hoog niveau die emotioneren, inspireren en jouw zichtbaarheid vergroten!

Commercials

Wil je een dienst of product adverteren, of je naamsbekendheid vergroten? Wij produceren jouw pre-roll advertentie, videobanner, commercial of promovideo; kort maar krachtig, overtuigend en geoptimaliseerd voor het door jou gekozen platform. Zo breng je snel je doelgroep in beweging.

Bedrijfsvideo & Brandingvideo

Geef je bedrijf en je merk een gezicht met een spetterende bedrijfsvideo of branding video. Laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat! Wij creëren een treffende video waarin jouw waarden en karakter goed tot uiting komen en waar je kijkers zich mee kunnen identificeren.

Documentaire & Educatie

Videoproducties werken perfect voor onderwijs en educatie: informatie blijft nu eenmaal beter hangen als je het kunt zien, horen en voelen. Of het nu gaat om een webinar, instructievideo of documentaire: wij verwerken je verhaal tot een heldere video die blijft boeien.

Branded content

Bij het produceren van branded content staat het creëren van goede storytelling voorop. Deze producties stijgen ver boven het gevoel van een reclame uit, waardoor je bereik nog groter wordt: of je de video nu alleen online uitzendt of ook op televisie. Wij maken creatieve en relevante video’s voor branded content, met een duidelijke boodschap waar jouw doelgroep echt enthousiast van wordt.

Drone Video | Aerial

Wij kunnen jouw video tot grotere hoogtes brengen – letterlijk. Ons ervaren drone team maakt de meest indrukwekkende luchtbeelden. Een drone is enorm wendbaar en flexibel te besturen, waardoor je erg creatief kunt zijn. Drone video is dan ook een goede manier om de kijker een nieuw perspectief te bieden op bijvoorbeeld een festival, natuurgebied of bijzondere locatie. Je kijkers zullen worden weggeblazen door de indrukwekkende aerial shots!

Daniel en Stijn hebben het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam goed geholpen door professionele opnames te maken van negen trainingen over online lesgeven en online didactiek. Het werkte heel fijn samen; in no time waren de filmpjes klaar, ik heb aan kunnen geven wat ik graag toegevoegd en geknipt zag en de communicatie verliep open en constructief. Het resultaat is precies wat ik ervan gehoopt had!

Anne Hoesbergen

Beleidsmedewerker Onderwijs, HM College

Wij werkten al voor