Altijd nieuwsgierig en geïnspireerd

Altijd nieuwsgierig en geïnspireerd door mens en natuur. Wij documenteren, vertalen, reflecteren en verbinden, door middel van film en fotografie. Met ons intellect en met ons hart. Wij creëren visuele verhalen die emoties oproepen. Films die activeren!

Ons bureau bevindt zich midden in Nederland en werkt zowel dichtbij als wereldwijd. Onze focus ligt op outdoor, avontuur, ontwikkeling en duurzaamheid, reizen, sport, cultuur, natuur, toerisme en daarbij willen we een steentje bijdragen aan onze planeet.

Kwaliteit

Al onze creaties worden op maat gemaakt. Op die manier kunnen we precies maken wat het beste past bij het doel van de opdracht. We betrekken daarom onze opdrachtgevers bij alle stappen in ons productietraject, van concept tot oplevering. Wat ons drijft, is om samen met onze klant van elke productie een meesterwerk te maken, een creatie die zich onderscheidt van de rest en waar onze klant en wijzelf trots op kunnen zijn.

Flexibiliteit

Elke opdracht behoeft een andere aanpak, daarom hebben wij door de jaren heen een specialisme ontwikkeld, waarbij we heel makkelijk kunnen schakelen van kleine tot grote producties, in het binnenland en in het buitenland. Ook als er expertises nodig zijn, zoals drone-opnames, onderwateropnames, etc. kunnen wij dit flexibel inzetten waar en waneer dat nodig is. Doordat wij flexibel op en af kunnen schalen hoeven wij onze klant ook niet onnodig op kosten te jagen.

Daniel Kuipers, Creative Director
Stijn te Hennepe, Managing Director

Voor meer informatie, neem contact met ons op.