Altijd nieuwsgierig en geinspireerd.

 

Altijd nieuwsgierig en geïnspireerd door mens en natuur. Wij documenteren, vertalen, reflecteren en verbinden, door middel van film en fotografie. Met ons intellect en met ons hart. Wij creëren visuele verhalen die emoties oproepen. Films die activeren!

Ons bureau bevindt zich midden in Nederland en werkt zowel dichtbij als wereldwijd. Onze focus ligt op outdoor, avontuur, ontwikkeling en duurzaamheid, reizen, sport, cultuur, natuur, toerisme en daarbij willen we een steentje bijdragen aan onze planeet.

Kwaliteit.

Al onze creaties worden op maat gemaakt. Op die manier kunnen we precies maken wat het beste past bij het doel van de opdracht. We betrekken daarom onze opdrachtgevers bij alle stappen in ons productietraject, van concept tot oplevering. Wat ons drijft, is om samen met onze klant van elke productie een meesterwerk te maken, een creatie die zich onderscheidt van de rest en waar onze klant en wijzelf trots op kunnen zijn.

Flexibiliteit.

Elke opdracht behoeft een andere aanpak, daarom hebben wij door de jaren heen een specialisme ontwikkeld, waarbij we heel makkelijk kunnen schakelen van kleine tot grote producties, in het binnenland en in het buitenland. Ook als er expertises nodig zijn, zoals drone-opnames, onderwateropnames, etc. kunnen wij dit flexibel inzetten waar en waneer dat nodig is. Doordat wij flexibel op en af kunnen schalen hoeven wij onze klant ook niet onnodig op kosten te jagen.

$

Stijn

Stijn te Hennepe

Stijn te Hennepe

Managing director

Daniel Kuipers

Daniel Kuipers

Creative director

#

Daniel

2

Vraag een offerte aan

Op het allerlaatste moment liepen wij vast in de organisatie van een livestream van ons event en schakelden wij MediaSpark in. Voor ons de eerste ervaring met dit bedrijf en meteen een superervaring: ze hielpen ons uit de brand met een fantastisch mooie livestream! Kundig, snel en professioneel, een echte aanrader.

Sharda Balgobind

Communicatiemedewerker, CBK Zuidoost

Wij werkten al voor