Media Spark’s “Achter de Schermen”

 

 

WIJ ZIJN MEDIA SPARK

Media Spark is een full-service videoproductiebedrijf gevestigd in IJsselstein, Nederland. Ons bureau bevindt zich midden in Nederland en werkt zowel dichtbij als wereldwijd.

Onze focus ligt op outdoor, avontuur, ontwikkeling en duurzaamheid, reizen, sport, cultuur, natuur, toerisme en daarbij willen we een steentje bijdragen aan onze planeet.

Wij bieden een breed scala aan digitale marketingdiensten aan klanten in verschillende sectoren, waaronder e-commerce, B2B, televisie, overheid, non-profitorganisaties en lokale bedrijven.

Media Spark heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van effectieve videomarketingoplossingen die de online aanwezigheid van klanten verbeteren en hun bedrijfsdoelen bereiken.

Ons team gebruikt geavanceerde tools en technieken om onze producies en zichtbaarheid van onze klanten continu te optimaliseren en verbeteren. Wij streven ernaar om resultaatgerichte en transparante diensten te leveren aan onze klanten

 

Begonnen als tundra tree

2011

In 2011 begonnen Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe een samenwerking onder de naam Tundra Tree. Een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in outdoor en natuurproducties. De naam ‘Tundra Tree’ bleek echter voor velen lastig uit te spreken en dekte na ruim 8 jaar niet de lading van de werkzaamheden. Daardoor werd in 2021 besloten de naam te wijzigen in Media Spark.

Nu, na ruim 12 jaar zijn Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe nog steeds de drijvende krachten achter Media Spark.

Films die activeren

Altijd nieuwsgierig en geïnspireerd door mens en natuur. Bij Media Spark documenteren, vertalen, reflecteren en verbinden wij, door middel van film en fotografie. Met ons intellect en met ons hart. Wij creëren visuele verhalen die emoties oproepen. Films die activeren!  

wiJ werken achter de schermen!
Stijn te Hennepe

Stijn te Hennepe

Managing director

Daniel Kuipers

Daniel Kuipers

Creative director

Philippe Tammes

Philippe Tammes

Samenwerkingspartner | Uitvoerend producent en regie

Ronald Top

Ronald Top

Regie & Productie | Acteur

Menno Sluimers

Menno Sluimers

Stagiair

Yvette Dorrepaal

Yvette Dorrepaal

Freelance camera en productie

Sam Koopman

Sam Koopman

Freelance camera en editing

Max Palm

Max Palm

Freelance camera

Wij werkten al voor