WIJ ZIJN MEDIA SPARK

Media Spark is een full-service videoproductiebedrijf gevestigd in Leidschendam, Nederland. Ons bureau bevindt zich aan de rand van Nederland en wij werken zowel dichtbij als wereldwijd.

Wij bieden een breed scala aan digitale marketingdiensten aan klanten in verschillende sectoren, waaronder e-commerce, B2B, televisie, overheid, non-profitorganisaties en lokale bedrijven.

Media Spark heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van effectieve videomarketingoplossingen die de online aanwezigheid van klanten verbeteren en hun bedrijfsdoelen bereiken.

Films die activeren

Altijd nieuwsgierig en geïnspireerd door mens en natuur. Bij Media Spark documenteren, vertalen, reflecteren en verbinden wij, door middel van film en fotografie. Met ons intellect en met ons hart. Wij creëren visuele verhalen die emoties oproepen. Films die activeren!

 

Begonnen als tundra tree

In 2011 begonnen Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe een samenwerking onder de naam Tundra Tree. Een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in outdoor en natuurproducties. De naam ‘Tundra Tree’ bleek echter lastig uit te spreken en dekte na ruim 8 jaar niet de lading van de werkzaamheden. Daardoor werd in 2021 besloten de naam te wijzigen in Media Spark.

Duurzaamheid

Als videoproductiebedrijf komen we op veel plekken in Nederland en daarbuiten. We vinden echter dat dit niet ten koste mag gaan van onze ecologische voetafdruk. We geloven dat het mogelijk is om ons vak uit te oefenen en tegelijkertijd duurzaam te handelen. Op dit moment hanteren we drie pijlers om dit te realiseren:

Vervoer: We gebruiken elektrische voertuigen, waardoor de uitstoot van ons bezoek aan locaties voor opnames of vergaderingen tot een minimum wordt beperkt. Voor langeafstandsreizen binnen Europa geven we de voorkeur aan treinreizen, zolang dit praktisch haalbaar is. Als vliegen noodzakelijk is, compenseren we de uitstoot van de gemaakte vlucht.

Productie: Vanaf 1 januari 2024 compenseren en doneren wij per kwartaal aan Trees for All. Dit doen we op basis van de omvang van de opdracht gedurende het jaar. Voor elke €500 aan orderwaarde planten we 1 boom. Ons doel is om tegen het einde van 2024 een volledige compensatie te bereiken voor al onze producties, als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid.

Kantoor: Accu’s van onze camera’s en andere apparatuur laden we op een duurzame manier op, door gebruik te maken van powerstations die worden aangedreven door zonne-energie. Op kantoor verminderen we ons papierverbruik door zoveel mogelijk met digitale bestanden en scripts te werken. Draaiboeken worden niet meer uitgeprint maar digitaal bewaard. Ook facturen printen wij niet meer en worden digitaal verstuurd.

 

Vragen? Stel ze via WhatsApp