ISPO OUTDOOR MÜNCHEN 2023 en de opkomst van Powerstations

Zeg vaarwel tegen de dagen van onachtzaam door de natuur dwalen. 2023 is het jaar van bewust buiten zijn. Overal waar je kijkt, weerklinkt de mantra van duurzaam reizen, afvalminimalisatie en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Dat is wat we ontdekten toen we vanuit Utrecht aan boord gingen van de nachttrein naar München om de nieuwste outdoor trends te ontdekken bij ISPO Outdoor München 2023.

De treinreis was lang, maar dankzij de comfortabele bedden en de gezellige host in onze wagon, vloog de tijd voorbij. Zelfs een 1,5 uur durende vertraging kon ons avontuurlijke humeur niet temperen.   

 Eenmaal aangekomen, werden we niet teleurgesteld. Eén ding sprong er voor ons echt uit: Powerstations! 

En dan bedoelen we niet de kleine powerbanks die je in je zak steekt, maar de mobiele aggregaten die je thuis, in je camper, of in ons geval, naar de filmset meeneemt. Naast dat je er je koelbox, waterpomp of elektrische tandenborstel mee kan voeden, zijn de hedendaagse powerstations krachtpatsers die zelfs onze 1000 Watt lampen moeiteloos aankunnen. Dit biedt filmmakers en fotografen nog meer mogelijkheden op afgelegen locaties. Dus vooral handig voor ons, aangezien outdoor- en reisfilms in ons dna zit. Ook het filmen van wildlife en het uitlichten daarvan in hun natuurlijke habitat is nu veel meer binnen handbereik. Geen luidruchtige aggregaten meer nodig!

Onlangs hebben wij voor onze klant Bever zo’n powerstation gebruikt, waardoor we een 750W lamp de hele dag hebben kunnen inzetten.

Binnenkort zullen we ook een powerstation van het merk Goal Zero testen tijdens een van onze outdoor shoots. Wij zijn inmiddels erg fan geworden van deze nieuwe innovatie!

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste innovaties om onze videoproducties naar een hoger niveau te tillen. De nieuwe generatie powerstations is een gamechanger voor ons en we zijn enthousiast om te zien hoe deze technologie ons nog beter kan helpen om het verhaal van onze klanten te vertellen.

Dus heb jij een idee dat smeekt om tot leven te worden gebracht? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw idee kunnen realiseren.

Hoe kan ik je helpen?