Vraag mensen om je heen wat ze zouden doen als ze de loterij winnen, en menig mens zal antwoorden: reizen en de wereld ontdekken! Wij van Tundra Tree hebben het geluk dat we voor ons werk veel van de wereld mogen zien. Momenteel produceren we het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Romancing the Globe, waarvoor we de meest bijzondere plekken op aarde bezoeken.

In het stijlvolle reisprogramma geven Erik de Vogel en Caroline De Bruijn, beiden bekend uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden, tips om er met z’n tweeën op uit te trekken. Als geliefden gaan ze op zoek naar de mooiste plekjes ter wereld om samen te genieten, bijzondere momenten te beleven en elkaar opnieuw te ontdekken.

In dit nieuwe seizoen gaan we onder andere naar, British Columbia, IJsland, Thailand, Sri Lanka en New York. Van bruisende wereldsteden tot uitgestrekte natuur! 

Romancing the Globe zal vanaf maart 2017 te zien bij RTL4.

Gerelateerde berichten

Tundra Tree is omgedoopt tot Media Spark

  Tundra Tree is Media Spark Kort door de bocht: onze oude naam Tundra Tree is omgedoopt tot Media Spark. Waarom deze verandering? Het is alweer 9 jaar geleden dat Tundra Tree werd opgericht, waarmee we onze droom verwerkelijkten. Oorspronkelijk richtten we ons...

Lees meer

5 Trends voor Videostrategie in 2021

5 Trends voor Videostrategie in 2021 Online bijeenkomst GroenLinks Terwijl veel maatschappelijke ontwikkelingen stil zijn blijven staan door de pandemie van 2020, heeft juist de ontwikkeling van videomarketing een grote boost gekregen. Wij delen 5 trends voor...

Lees meer