Full-service podcast – Helemaal hot!

Podcasts zijn hot en worden alleen maar populairder. Er zijn veel verschillende soorten podcast, van fictie tot documentiare of van nieuws tot tafelgesprekken. Het mooie aan een podcast is dat je ze altijd en overal, waar en wanneer jij maar wilt kunnen beluisteren. Onderweg in de trein of als je aan het wandelen bent met de hond.

Een podcast is hierdoor uitermate geschikt om informatie te verspreiden. Een perfecte aanvulling van je uitingen binnen een marketingstrategie.

Wil jij weten hoe een podcast een meerwaarde kan zijn voor jouw marketingstrategie? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij bieden:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Professionele apparatuur
  • Strategie op maat
  • Op jouw locatie of bij ons in de studio
  • Al vanaf €595,-

Podcast laten maken? Wij kunnen je helpen met:

Concept ontwikkelen

Opnames met professionele apparatuur

Montage van de opnames

Toevoegen van leaders en jingles

Uploaden naar jouw platform

Delen en promoten van je podcast

Meer informatie over het maken van podcast?

Waarom een podcast?

Een podcast is een goed medium voor merken, bedrijven, organisaties of gewoon voor jezelf om in contact te komen met het publiek. Het is een unieke audio-ervaring waardoor je je bereik kunt vergroten. Iedereen kan naar de podcast luisteren. Overal en op elk tijdstip, waar ze ook zijn en wanneer dan ook.

 

“Wij werken nu twee jaar samen met MediaSpark en elke keer weten Stijn en Daniel onze verwachtingen te overtreffen. Van gevoelige documentaires tot aan spectaculair actiebeeld. Door de vele mogelijkheden weten ze altijd op een passende manier ons verhaal in beeld te vangen”

MArketing & Communicatie

Atletiekunie

Wij werkten al voor

Hoe kan ik je helpen?