Videoproductie

Video als beeldcommunicatie is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse leven. We worden ermee geconfronteerd op alle social media kanalen, zoals Instagram, Facebook, YouTube, maar ook via websites, televisie, mobiele apps etc. Het is een van de meest effectieve middelen om in korte tijd een boodschap over te brengen. Niet voor niets dat video zich perfect leent voor advertising, het delen van informatie of het aantrekken van followers op social media.

Bel ons op +31(0)850041260 of vraag nu een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

Promovideo & Commercial

Door de vele mogelijkheden van online advertising, heeft video een prominente rol gekregen in het adverteren van producten, diensten of het vergroten van naamsbekendheid. YouTube, Facebook, Instagram, Twitter etc. hebben allemaal hun specifieke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een pre-roll advertentie, een videobanner of commercial. Hierdoor kunt u heel doeltreffend uw doelgroep bereiken. Naast online advertising zijn vormen als televisiecommercials of vertoning op beeldschermen (bijvoorbeeld instore) effectieve toepassingen van promovideo’s

De CTS-group en Atletiekunie introduceerden tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek, het door CTS gesponsorde talententeam, door deze promotie video (zie de promovideo hierboven).

Bedrijfsvideo & Brandingvideo

Om uw bedrijf op de kaart te zetten is het belangrijk om de naamsbekendheid te vergroten. Door middel van video en fotografie wordt de zichtbaarheid vergroot. Om niet te verzanden in een platte bedrijfsvideo is het belangrijk te laten zien waar uw bedrijf voor staat en dit naar een visueel verhaal te vertalen. Denk hierbij aan uw boodschap en visie. Iets waar uw doelgroep zich in kan herkennen. Uit onderzoeken blijkt dat dit een doeltreffende manier is om volgers aan uw social media-kanalen te verbinden. Een professionele kwalitatieve film met een krachtig narratief is voor ieder bedrijf een onmisbaar visitekaartje. Een bedrijfsvideo staat zelden op zichzelf en moet goed binnen uw marketingstrategie passen. Behoud momentum door regelmatig advertenties en social-media-posts te plaatsen om uw volgers actief  te betrekken en conversie te vergroten (zie promovideo’s).

Geodis is een logistiek bedrijf dat wereldwijd de markt bedient. Een bedrijfsvideo die uiting geeft aan de hun kernwaarden en stakeholders en klanten enthousiasmeert lag ten grondslag aan deze opdrachtfilm (zie bovenstaande bedrijfsvideo).

Educatie & Documentaire

Visuele vertelling door middel van video wordt al gebruikt voor educatie zolang het medium bestaat. Niet voor niets, want onderzoek wijst uit dat wij een narratief in combinatie van beeld en geluid veel beter verwerken dan platte tekst. Een audiovisueel product is een krachtige tool voor onderwijs en kent een breed scala aan mogelijkheden. Denk aan online instructievideo’s, een documentaireserie, een webinar etc.

De Universiteit Wageningen zocht in het kader van haar 100 jarig bestaan een manier om nieuwe studenten te werven en tegelijkertijd te laten zien wat de mogelijkheden zijn van enkele van hun studieprogramma’s. I.s.m. Seymour Films hebben wij daarom een documentaireserie gerealiseerd waarin we portretten van verschillende studenten hebben gefilmd die werkzaam zijn aan hun eigen afstudeerprojecten over de hele wereld (zie de documentaire teaser hierboven).

Televisie & Online Branding

Met branded content spreekt u uw doelgroep aan waar het hen het meest raakt, in het hart. Door uw naam te verbinden aan videoproducties waar uw doelgroep enthousiast over is, laat u zien dat uw product en uw visie onlosmakelijk verbonden zijn met dat van uw doelgroep.

Verkoopt u tuinhuisjes, publiceer dan uw eigen klusprogramma op uw YouTube-kanaal. Of maak een serie portretten van populaire sporters die hun persoonlijke verhaal vertellen achter de sport, terwijl ze uw schoenenmerk dragen.

Branded content is een zeer effectieve manier om exposure te creëren. Het reisprogramma Romancing the Globe van Erik de Vogel en Caroline De Bruijn dat zowel op televisie als online te zien is, heeft een groot bereik en kent tienduizenden enthousiaste volgers. In de afgelopen jaren hebben we met verschillende organisaties samengewerkt om dit programma te realiseren in ruil voor branded content en/of naamsvermelding op de aftiteling (zie bovenstaande teaser van het programma).

Drone | Aerials

Indrukwekkende luchtbeelden door middel van een drone zijn makkelijker te maken dan ooit. Een drone is flexibeler inzetbaar dan een helikopter. Dit geeft veel creatieve mogelijkheden voor luchtbeelden. Een drone kan echter ook ingezet worden voor onderzoek, inspectie en het in kaart brengen van een locatie.

Uiteraard moet een drone bediend worden door een ervaren en gecertificeerd drone team. Het is heel belangrijk dat luchtbeelden legaal en veilig vergaard worden, zodat u geen nare verzekeringskwesties op uw hals haalt in het geval er toch iets misgaat. Ons drone team heeft alle noodzakelijke certificaten, verzekeringen en ontheffingen en vliegt volgens de officiële luchtverkeersregels. Daardoor kunnen we toestemming krijgen om op de meest uiteenlopende locaties opnames te maken voor de mooiste beelden en kunt u zorgeloos genieten van de luchtbeelden in uw video.

video laten maken

Inbegrepen
✔ Concept bespreking met u
✔ Halve dag filmen op locatie
✔ Halve dag monteren
✔ Opleveren en klaar voor gebruik

Vraag een offerte aan

Volledig op maat
✔ Uw eigen professionele video
Binnen 24 uur antwoord

  Een kijkje achter de schermen

  hier werken wij al mee samen

  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content