7 x 7 x 3(h) meter groot

Inclusief Koffie & Thee 

Gratis parkeren voor de deur

Toegang via roldeur

Equipment beschikbaar

Commercials

Podcast

Greenscreen

Fotografie

Livestreams

Media Spark studio’s

Huur een Studio. Bij Media Spark hebben we een eigen film- en fotostudio in huis van 7 x 7 x 3(h) meter groot. Je kan gratis parkeren voor de deur of met je bus/auto via de roldeuren naar binnen rijden. De studio kan je kaal huren of inclusief apparatuur/crew. De studio is ideaal voor producties zoals commercials, podcasts, fotografie, greenscreen opnames of voor een livestream. 

Tarieven
Een halve dag (4 uur): €260,- (alleen de ruimte, excl. apparatuur)

Een hele dag (8 uur): €375,- (alleen de ruimte, excl. apparatuur)

Voor Studenten, Educatie/Goede Doelen hebben we speciale tarieven, neem hiervoor contact met ons op. 

Heb jij geen eigen apparatuur of crew? Wij kunnen je hierbij helpen! Neem contact met ons voor een advies op maat. 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw

Livestreams & Talkshows

Onze studio is uitermate geschikt voor kleinschalige talkshows of livestreams. Wij hebben eigen aankleding om een gezellig tafelsetting te maken. Ook kunnen we in overleg een andere setting voor je voorbereiden. Er is een ruimte die als regie ingericht kan worden. Ook is er ruimte voor visagie (in de studio).

Greenscreen

De studio bestaat uit een zwarte basis maar kan makkelijk omgetoverd worden tot een volwaarde green screen studio. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Podcast

De Media Spark Studio’s zijn ook een perfecte plek voor de opnames van jouw podcast. Heb je een eigen podcast of een leuk idee en concept? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotografie

Zoek jij een fijne en ruime studio voor jouw fotografie shoot? Media Spark Studio’s is een multi inzetbare studie die naast video en film ook uitermate geschikt is als fotostudio, zowel voor portretshoots als pack-shots.

Faciliteiten

– 7 x 7 x 3(h)

– incl. koffie en thee

– visagie tafel

– c-stands

– video, licht en camera’s

“Wij werken nu twee jaar samen met MediaSpark en elke keer weten Stijn en Daniel onze verwachtingen te overtreffen. Van gevoelige documentaires tot aan spectaculair actiebeeld. Door de vele mogelijkheden weten ze altijd op een passende manier ons verhaal in beeld te vangen”

MARKETING & COMMUNICATIE

Atletiek Unie

Wij werkten al voor