Livestream – Registratie

Wilt u uw event kunnen tonen aan de mensen die niet aanwezig kunnen zijn, dat kan. Media Spark biedt een professionele livestream of registratie dienst. Hiermee wordt uw event live uitgezonden op uw social media kanalen, waardoor uw achterban niets hoeft te missen.

Bel ons op +31(0)850041260 of vraag nu een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

Concerten

Tijden veranderen en het is op dit moment lastig om bij een live concert aanwezig te zijn. Het livestreamen van een concert kan een uitkomst bieden. Op deze manier is het mogelijk uw publiek toch te bedienen, hiermee ontstaan nieuwe creatieve kansen.

Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om livestreamen. Wij kunnen via uw eigen youtube kanaal streamen maar bieden ook de mogelijkheid om achter een betaalde ‘wall’ te streamen. Op die manier kunt u e-tickets van uw concert verkopen en de kosten terugverdienen.

Ook is het mogelijk een concert vooraf op te nemen en op een later tijdstip ‘live’ te gaan via Youtube. Dit is vooral een uitkomt als er geen stabiele internet verbinding aanwezig is op de concert locatie.

Het Zoom-festival is een klassiek festival in de gemeente Rheden. Het was een van de eerste festivals dat niet meer door kon gaan i.v.m. de richtlijnen rondom het coronavirus. Wij hebben deze concerten overdag opgenomen en ’s avonds uitgezonden via Youtube. (zie video hierboven)

Live Sport 

livestream

Laat uw fans meekijken! Een livestream van een sportevenement is ideaal voor fans van de atleet of fans van de sport. Maak van uw sportevenement een professioneel event door zichtbaar te zijn op social media.

Van ons krijgt u een Youtube-link die u op uw site kan zetten en zo kan delen met de achterban.

Tijdens het Nederlands Studenten Kampioenschap Atletiek hebben wij een livestream verzorgt. De link werd gedeeld via social media zodat mensen uit het hele land het event konden volgen.

Educatie & Webinars

 

Wilt u kennis delen? Met een livestream webinar of online-lessen maakt u van een huiskamer een digitaal leslokaal. Stuur uw cursisten of leden een privelink, zodat alleen zij mee kunnen kijken. Het is ook mogelijk dit achter een betaalde ‘wall’ te plaatsen om als businessmodel te worden ingezet.

Voor de bijeenkomst Circulaire Economie van de provincie Flevoland hebben wij een livestream gemaakt voor de mensen die op dat moment niet aanwezig konden zijn. Met een privelink konden zij probleemloos aansluiten en het event volgen.

livestream opzetten

Inbegrepen
✔ 2 (robot) camera’s (max. 6)
✔ Dagdeel livestream op locatie
✔ Livestream via youtube
✔ Opname van de livestream

Vraag een offerte aan

Volledig op maat
✔ Uw eigen professionele livestream
Binnen 24 uur antwoord

Een kijkje achter de schermen

hier werken wij al mee samen

visuele content
visuele content
visuele content
visuele content
visuele content
visuele content
visuele content
visuele content