2

Vraag een offerte aan

Full service livestream – jouw online event!

Wil jij een unieke digitale ervaring creëren en je bereik vergroten? Met een volledig georganiseerde livestream kun je jouw presentatie, lezing, webinar of festival delen met je hele doelgroep: ook wanneer zij niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Een online livestream vergroot niet alleen je bereik, maar is ook een duurzame keuze. Je deelnemers besparen reiskosten én CO2-uitstoot. Onze professionele, uitgebreide begeleiding zorgt ervoor dat jij je alleen nog maar zorgen hoeft te maken over de inhoud.

Livestream op jouw eigen gekozen locatie of op een van onze partnerlocaties. 

Professionele apparatuur

Streamen via YouTube of Zoom

Persoonlijke begeleiding

Intro, outro, naambalkjes en je eigen logo in beeld

Full service

Vergroot je bereik.

Vergroot uw zichtbaarheid en bereik onder uw doelgroep door middel van een livestream. Ook kunnen mensen die niet fysiek aanwezig zijn uw livestream volgen. Dit bespaart onder andere reistijd en kosten. Een uitzending kan via YouTube, Facebook, met chatfunctie of zonder, op uw eigen website of via Teams of Zoom.

vrijblijvend adviesgesprek?

Vraag ons gerust. We kunnen u haarfijn en vrijblijvend uitleggen wat in uw geval mogelijk is en waar u aan moet denken.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij beantwoorden graag al uw vragen en begeleiden u van het begin tot het eind om uw livestream of webinar een succes te maken. Op die manier kunt u zich volledig en zorgeloos focussen op uw livestream.

ons basispakket bestaat uit:

Liever op maat?

Neem dan gerust even contact op

“Op het allerlaatste moment liepen wij vast in de organisatie van een livestream van ons event en schakelden wij MediaSpark in. Voor ons de eerste ervaring met dit bedrijf en meteen een superervaring: ze hielpen ons uit de brand met een fantastisch mooie livestream! Kundig, snel en professioneel, een echte aanrader.”

SHARDA BALGOBIND

Communicatiemedewerker, CBK Zuidoost

Wij werkten al voor

Wij werkten al voor