Livestream – Registratie

Wilt u uw event kunnen tonen aan de mensen die niet aanwezig kunnen zijn, dat kan. Media Spark biedt een professionele livestream of registratie dienst. Hiermee wordt uw event live uitgezonden op uw social media kanalen, waardoor uw achterban niets hoeft te missen.

Bel ons op +31(0)850041260 of vraag nu een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord.

Evenementen

Tijden veranderen en het is op dit moment lastig om bij een een evenement aanwezig te zijn. Denk aan concerten, sportevents, festivals etc. Het livestreamen van een evenement kan daarom een uitkomst bieden. Hiermee ontstaan nieuwe creatieve kansen en kunt u op deze manier toch uw publiek bedienen.

Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om livestreamen. Wij kunnen via uw eigen YouTube-kanaal streamen maar bieden ook de mogelijkheid om achter een betaalde ‘wall’ te streamen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld e-tickets van uw evenement verkopen en de kosten terugverdienen.

Ook is het mogelijk een evenement vooraf op te nemen en op een later tijdstip ‘live’ te gaan via YouTube. Dit is vooral een een goede oplossing als er geen stabiele internet verbinding aanwezig is op de locatie van het evenement.

Een voorbeeld hiervan is het Zoom-festival (zie video hierboven). Een klassiek festival in de gemeente Rheden. Het was een van de eerste festivals dat niet meer door kon gaan i.v.m. de richtlijnen rondom het coronavirus. Wij hebben deze concerten overdag opgenomen en ’s avonds uitgezonden via YouTube.

Educatie & Webinars

 

Wilt u kennis delen? Met een livestream webinar of online workshop maakt u van een huiskamer of collegezaal een digitaal leslokaal. Stuur uw cursisten of leden een privelink, zodat alleen zij mee kunnen kijken. Het is ook mogelijk dit achter een betaalde ‘wall’ te plaatsen om als businessmodel te worden ingezet.

Voor de bijeenkomst Circulaire Economie van de provincie Flevoland hebben wij een livestream verzorgd voor de mensen die op dat moment niet aanwezig konden zijn. Met een privelink konden zij probleemloos aansluiten en het event volgen.

Live Sport 

livestream

Laat uw fans meekijken! Een livestream van een sportevenement is ideaal voor fans van de atleet of fans van de sport. Maak van uw sportevenement een professioneel event door zichtbaar te zijn op Social Media.

Van ons krijgt u een Youtube-link die u op uw site kan zetten en zo kan delen met uw achterban.

Tijdens het Nederlands Studenten Kampioenschap Atletiek hebben wij een livestream verzorgt. De link werd gedeeld via Social Media zodat mensen uit het hele land niets hoefden te missen en konden meegenieten.

livestream opzetten

Inbegrepen
✔ 2 (robot) camera’s (max. 6)
✔ Dagdeel livestream op locatie
✔ Livestream via youtube
✔ Opname van de livestream

Vraag een offerte aan

Volledig op maat
✔ Uw eigen professionele livestream
Binnen 24 uur antwoord

  Een kijkje achter de schermen

  • ★★★★★

   “Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe zijn een groot plezier om mee te werken. Ijzersterke creatieve mediamakers met oog voor verrassende details binnen het totaalconcept. En met een grote dosis humor. Het was een groot voorrecht met hen samen te werken tijdens de productie van de 360-film voor de Koninklijke Marechaussee; de KMar en Informatie Gestuurd Optreden. Ons idee was een film te maken voor de collega’s op locatie. Dankzij hun de toevoeging van diverse creatieve en verrassende elementen aan ons script, de nieuwsgierigheid in de KMar als organisatie en de interesse in de medewerkers van de KMar hebben een spectaculaire 360-film opgeleverd waarbij je als kijker door de VR-bril de KMar maximaal beleeft en ervaart. Het is een film geworden die toepasbaar is voor zoveel meer dan alleen voor de collega op locatie. Voor een onderscheidend mediaproduct; werk met Mediaspark!”

   Annerie de Neeve
   sr. Communicatieadviseur Informatie Gestuurd Optreden en projectleider KMar 360-film
   testimonial Marechaussee
  • ★★★★★

   “Daniel en Stijn hebben het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam goed geholpen door professionele opnames te maken van negen trainingen over online lesgeven en online didactiek. Het werkte heel fijn samen; in no time waren de filmpjes klaar, ik heb aan kunnen geven wat ik graag toegevoegd en geknipt zag en de communicatie verliep open en constructief. Het resultaat is precies wat ik ervan gehoopt had!”

   — Anne Hoesbergen
   Beleidsmedewerker Onderwijs – HMcollege
  • ★★★★★

   “Wij werken nu twee jaar samen met MediaSpark en elke keer weten Stijn en Daniel onze verwachtingen te overtreffen. Van gevoelige documentaires tot aan spectaculair actiebeeld. Door de vele mogelijkheden weten ze altijd op een passende manier ons verhaal in beeld te vangen.”

   — Linda van Rossum
   Marketing en Communicatie Atletiekunie

  hier werken wij al mee samen

  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content
  visuele content