2

Vraag een offerte aan

Opname op jouw eigen gekozen locatie of op een van onze partnerlocaties

Professionele apparatuur

Streamen via YouTube, Facebook, Teams, Zoom of jouw eigen website

Verbonden en interactief, maar dan vanuit je eigen woonkamer.

Wil jij een unieke digitale ervaring creëren en je bereik vergroten? Met een volledig georganiseerde livestream kun je jouw presentatie, lezing, webinar of festival delen met je hele doelgroep: ook wanneer zij niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Een online livestream vergroot niet alleen je bereik, maar is ook een duurzame keuze. Je deelnemers besparen reiskosten én CO2-uitstoot. Onze professionele, uitgebreide begeleiding zorgt ervoor dat jij je alleen nog maar zorgen hoeft te maken over de inhoud.

Mogelijkheid voor ticketverkoop

Intro, outro, naambalkjes en je eigen logo in beeld

Interactieve chatfunctie en polls

Vergroot uw bereik.

Vergroot uw zichtbaarheid en bereik onder uw doelgroep door middel van een livestream. Ook kunnen mensen die niet fysiek aanwezig zijn uw livestream volgen. Dit bespaart onder andere reistijd en kosten. Een uitzending kan via YouTube, Facebook, met chatfunctie of zonder, op uw eigen website of via Teams of Zoom.

is uw vraag nog niet beantwoord?

Vraag ons gerust. We kunnen u haarfijn en vrijblijvend uitleggen wat in uw geval mogelijk is en waar u aan moet denken.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij beantwoorden graag al uw vragen en begeleiden u van het begin tot het eind om uw livestream of webinar een succes te maken. Op die manier kunt u zich volledig en zorgeloos focussen op uw livestream.

Pakketten

Liever op maat?

Neem dan gerust even contact op

Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe zijn een groot plezier om mee te werken. IJzersterke, creatieve mediamakers met oog voor verrassende details binnen het totaalconcept.

Annerie de Neeve

sr. Communicatieadviseur Informatie Gestuurd Optreden en projectleider, KMar

Wij werkten al voor