Livestream voor evenementen

Wilt u uw event kunnen tonen aan de mensen die niet aanwezig kunnen zijn, dat kan. Media Spark biedt een professionele livestream dienst. Hiermee wordt uw event live uitgezonden op uw social media kanalen, waardoor uw achterban niets hoeft te missen.

✔ Uitermate geschikt voor evenementen, lezing, toespraak of optreden
✔ Blijf verbonden met iedereen die niet aanwezig kan zijn
✔ Wij nemen de zorg voor het realiseren van uw livestream van A tot Z uit uw handen

Door middel van een livestream zorgt u ervoor dat uw achterban met u betrokken blijft. In dit tijdperk waarin we beter dan ooit kunnen kiezen waarvan we op de hoogte willen blijven, biedt een livestream de ideale manier om uw doelgroep live op de hoogte te houden via Facebook of YouTube. Zo legt u letterlijk en figuurlijk een connectie.

Krachtige tool

Een live-uitzending is tegenwoordig niet langer enkel iets voor televisiezenders. Vandaag de dag kan iedereen met zijn eigen smartphone de hele wereld bereiken. We kunnen onze doelgroep gerichter benaderen dan voorheen mogelijk was via Facebook, YouTube, Instagram, etc. Van journalistiek en online tutorials tot evenementen en optredens. Live gaan is onlosmakelijk verbonden aan onze hedendaagse maatschappij. Livestreaming is een zeer krachtige tool die onmisbaar is geworden in online marketing.

Op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden om een livestream te realiseren. Onze livestream service biedt een productie volledig op maat. Bent u klaar om LIVE te gaan? Laat ons uw wensen weten en wij geven u volledig vrijblijvend advies over de meest geschikte setup voor uw evenement.

Reguliere videoproductie laten maken? Voor meer informatie klik hier.

livestream opzetten

Snel en gemakkelijk
Professioneel beeld en geluid
✔ Streaming via Facebook en YouTube
Binnen 24 uur offerte op maat

andere livestream producties