all-in-one maandabonnement

Wij maken iedere maand professionele video’s voor jouw bedrijf en marketing, gemakkelijk en voordelig in één abonnement. 

hoe werkt het? 

Wil jij volledig ontzorgt worden? Kies dan voor een van onze all-in-one videopakketen voor 1, 2 of 4 videos per maand. Er komt dan een camerateam bij jou langs voor het opnemen van de beelden die vervolgens in onze studio gemonteerd worden tot een video.

Heb jij al eigen beelden liggen? Kies dan voor een van onze videomontagepakketen. Op basis van jouw aangeleverde beelden monteren wij jouw video zodat jij die kan inzetten in jouw marketingstrategie.

is het iets voor mij? de voordelen!

  1. Verhoogde merkbekendheid door herhaling.
  2. Verbeterde SEO door videos op je website te plaatsen.
  3. Minder afleiding door langer aandacht van de kijker te houden.
  4. Verbeterde conversie; mensen zijn visueel ingesteld en kunnen beelden makkelijker onthouden.
  5. Betere sociale media engagement: Video’s zijn populair op sociale media en krijgen vaak meer reacties en delen dan tekstberichten. Door herhalende video’s te gebruiken, kan je het engagement op je sociale media-kanalen verhogen.

Vraag pakket aan

all-in-one videopakket abonnement

Kies voor ons all-in-one videopakket abonnement. Eén voordelig pakket voor jouw marketingvideo’s. Dit is inclusief opnames door een professioneel camerateam, marketingadvies, opstellen van een script, montage, een muziekje onder de video, een naamtitel, feedbackrondes en toegang tot reviewssysteem.

Heb jij geen eigen Youtube of Vimeo account? Dan kunnen wij de video op onze kanalen plaatsen en sturen jou een link of embed-code die jij kan gebruiken op je website of in je social media uitingen. Bij ons Plus pakket maken wij een Youtube of Vimeo account voor jou aan en plaatsen de videos op jouw eigen account.

 

videomontagepakket abonnement

Heb jij al video- of fotografiebeelden? Kies dan voor ons videomontagepakket. Eén voordelig pakket om jouw bestaande beelden te monteren. Dit is inclusief marketingadvies, montage, een muziekje onder de video, een naamtitel, feedbackrondes en een reviewssysteem. 

Heb jij geen eigen Youtube of Vimeo account? Dan kunnen wij de video op onze kanalen plaatsen en sturen jou een link of embed-code die jij kan gebruiken op je website of in je social media uitingen. Bij ons Plus pakket maken wij een Youtube of Vimeo account voor jou aan en plaatsen de videos op jouw eigen account.

Reviews

vrienden boijmans
vrienden boijmans
08:01 16 Jul 21
De afgelopen periode hebben we heel prettig met Daniel van MediaSpark samengewerkt. Ze werken snel en zijn flexibel, en bovenal zijn de filmpjes heel leuk geworden voor het doel waarvoor we deze gebruiken.
roxyheemskerk
roxyheemskerk
08:21 09 Dec 20
Voor een livestream lezing van een auteur heb ik Media Spark ingehuurd. Het was een lastige locatie zonder professionele verlichting en ook nog eens een galmende zaal. Maar de mannen losten dit zeer professioneel op. Ze waren tijdig op de afspraak,... hadden allemaal extra apparatuur bij zich 'voor het geval dat' en maakten van een lastige situatie een zeer professionele opname. Heel erg fijne partij waar we zeker nog vaker mee gaan samenwerken!lees verder
Annerie de Neeve
Annerie de Neeve
11:14 02 Dec 20
Daniel Kuipers en Stijn te Hennepe zijn een groot plezier om mee te werken. IJzersterke creatieve mediamakers met oog voor verrassende details binnen het totaalconcept. En met een grote dosis humor. Het was een groot voorrecht met hen samen te... werken tijdens de productie van de 360-film voor de Koninklijke Marechaussee; de KMar en Informatie Gestuurd Optreden. Ons idee was een film te maken voor de collega’s op locatie. Dankzij hun toevoeging van diverse creatieve en verrassende elementen aan ons script, de nieuwsgierigheid in de KMar als organisatie en de interesse in de medewerkers van de KMar hebben een spectaculaire 360-film opgeleverd waarbij je als kijker door de VR-bril de KMar maximaal beleeft en ervaart. Het is een film geworden die toepasbaar is voor zoveel meer dan alleen voor de collega op locatie.Voor een onderscheidend mediaproduct; werk met Mediaspark!Annerie de Neeve – sr. Communicatieadviseur KMar-Informatie Gestuurd Optreden en projectleider 360-filmlees verder
MarCom Atletiekunie
MarCom Atletiekunie
14:52 21 Oct 20
Wij werken nu twee jaar samen met MediaSpark en elke keer weten Stijn en Daniel onze verwachtingen te overtreffen. Van gevoelige documentaires tot aan spectaculair actiebeeld. Door de vele mogelijkheden weten ze altijd op een passende manier ons... verhaal in beeld te vangen.lees verder
Anne Hoesbergen
Anne Hoesbergen
12:34 24 Sep 20
Daniel en Stijn hebben het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam goed geholpen door professionele opnames te maken van negen trainingen over online lesgeven en online didactiek. Het werkte heel fijn samen; in no time waren de filmpjes klaar, ik... heb aan kunnen geven wat ik graag toegevoegd en geknipt zag en de communicatie verliep open en constructief. Het resultaat is precies wat ik ervan gehoopt had!lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Waarom Media Spark?

Media Spark is een videoproductiebedrijf dat visuele content maakt voor jouw uitingen. Wij zijn groot door klein te blijven. We werken met een gedreven team aan freelancers aan de mooiste en leukste producties. En dat doen we met plezier, anders nemen we een opdracht niet aan.

Wil jij met ons samenwerken? Leuk, we leren je graag kennen zodat we er zeker van zijn dat we een klik hebben en mooie producties samen kunnen gaan maken.

Een klein maar gedreven team dat opschaalt naar behoefte.
We maken alleen producties waar we blij van worden.
Professionele apparatuur en crew + eigen filmstudio
Meer dan 20 jaar ervaring en 250+ producties

Social Nieuws

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

ISPO OUTDOOR MÜNCHEN 2023 en de opkomst van Powerstations

ISPO OUTDOOR MÜNCHEN 2023 en de opkomst van Powerstations Zeg vaarwel tegen de dagen van onachtzaam door de natuur dwalen. 2023 is het jaar van bewust buiten zijn. Overal waar je kijkt, weerklinkt de mantra van duurzaam reizen, afvalminimalisatie en het verkleinen van...

Lees meer

Media Spark filmt tijdens outdoor academie in Zweden

Media Spark neemt deel aan de Outdoor Academie Zweden Als gepassioneerd videoproductiebedrijf hadden we het voorrecht om deel te nemen aan de recente Outdoor Academie georganiseerd door de Scandinavian Outdoor Group. Onze missie was om een meeslepende video te creëren...

Lees meer

5 redenen waarom jouw bedrijf een bedrijfsfilm nodig heeft

5 redenen waarom jouw bedrijf een bedrijfsfilm nodig heeft Als ondernemer is het belangrijk om te blijven zoeken naar manieren om je bedrijf te promoten en je merk te laten groeien. Een effectieve manier om dit te doen, is door een bedrijfsfilm te laten maken....

Lees meer