2

Vraag een offerte aan

Breng je video tot leven

Is ‘gewone’ video voor jou niet genoeg, maar wil je je publiek echt onderdompelen in een andere wereld? Met 360 graden video creëer je een unieke ervaring die je doelgroep niet snel zal vergeten.

360 Graden video

Bij 360 graden video verdwijnt de afstand tussen de kijker en de content. De kijker stapt als het ware de filmwereld binnen en krijgt zelf de touwtjes in handen! Doordat je zelf kunt beslissen waar je naar kijkt, is virtual reality video enorm interactief. Je publiek raakt dus veel meer betrokken bij je verhaal.

Deze techniek is perfect om bijvoorbeeld een virtuele tour te geven, de sfeer van een evenement over te brengen of om met e-learning aan de slag te gaan.

Wij bieden:

  • VR-video toegankelijk via Facebook, YouTube of een eigen app
  • Ultieme beleving door een VR-headset

360 Graden video is uitermate geschikt voor:

e-Learning

Virtual Tours

Reisindustrie

Zorg

Evenementen

Vastgoed

Meer informatie over 360 graden video?

Wad To Do

Voor de website wadtodo.nl gingen wij langs alle wadden eilanden om een 360 graden belevingsvideo te produceren. Uit een vliegtuig springen vanaf Texel of wadlopen tussen de eilanden, alles kwam aan bod. We denken graag mee hoe we jouw belevingsvideo tot leven kunnen brengen.

Wij werken nu twee jaar samen met MediaSpark en elke keer weten Stijn en Daniel onze verwachtingen te overtreffen. Van gevoelige documentaires tot aan spectaculair actiebeeld. Door de vele mogelijkheden weten ze altijd op een passende manier ons verhaal in beeld te vangen.

Linda van Rossum

Marketing & Communicatie, Atletiekunie

Wij werkten al voor