360 graden video laten maken

360 graden video geeft de kijker de mogelijkheid volledig om zich heen te kijken in de video, alsof de kijker zich letterlijk in een andere wereld begeeft. Deze unieke eigenschap biedt een hele wereld aan nieuwe toepassingen.

Ervaar bijvoorbeeld een achtbaan vanaf de bank thuis, neem een virtuele toer door een museum, proef alvast de sfeer van uw vakantiebestemming voordat u hem boekt, volg tutorials door interactieve e-learning of bestudeer de architectuur van een bekend gebouw. 360 Graden Virtual Reality video is een volledig nieuwe manier van onderwijzen, beleven, helpen, demonstreren en verkopen.

Uw eigen VR app

Door Facebook en YouTube is 360 graden video toegankelijk voor een groot publiek. Het enige wat men nodig heeft is een smartphone om uw 360 video in actie te beleven. Ook is het mogelijk de video te gebruiken in uw eigen interactieve app, waarbij de kijker kan klikken voor meer informatie of keuzes in de video kan maken oftewel uw volledige eigen app.

De ultieme manier van beleving

De ultieme beleving krijgt de kijker door het gebruik van een headset, zoals de Google Cardboard, deze is goedkoop, kan tevens bedrukt worden in uw huisstijl en dus ideaal als merchandise voor uw marketingcampgne. Daarnaast zijn er nog vele andere headsets op de markt, zoals de Oculus Go, HTC Vive, Samsung Gear etc. Waar vroeger deze fantastische beleving alleen was weggelegd voor een kleine elite is 360 graden video nu toegankelijker en populairder dan ooit.

360 graden VR is uitermate geschikt voor
 • e-Learning
 • Virtual Tours
 • Reisindustrie
 • Zorg
 • Evenementen
 • Vastgoed

Voor meer informatie over een reguliere videoproductie laten maken, klik hier.

360 graden video laten maken

  Volledig op maat
  ✔ Uw eigen professionele VR video
  Binnen 24 uur offerte

  andere 360 graden producties